facebook advertenties

Adverteren via Facebook, een fenomeen dat we bij meer en meer bedrijven tegen komen. Velen denken dan meteen:

Dit kost mij alleen maar veel geld

Niet volledig correct! Door de nodige research te doen en een trigger in te stellen op jou website, ga je exact de personen bereiken die interesse tonen in jou bedrijf en kosten drukken.

Marketing

Reclame maken gebeurt tegenwoordig meer en meer via het “world wide web”. Door de groei van de smartphone markt heeft tegenwoordig het grootste deel van de bevolking wel toegang tot het internet. Dus uiteraard groeit deze plek uit tot een top locatie wat reclame betreft. Ook Facebook is het bekendste social media bij uitstek. Ook hier geld weer dezelfde regel, een perfecte plek om te adverteren. Wij doen de nodige research naar jou klanten en dan starten we de promotie en in plaats van geld te verspillen aan gewoon wat views, gaan we net daar een stap verder. Facebook bied ons de mogelijkheid om onze doelgroep te filteren op interesse,beroepen,plaatsen,… Zodat we voor 95% net de mensen gaan bereiken die ook echt interesse kunnen tonen in jou product.

Remarketing

Je stelt jezelf misschien wel eens de vraag, waarom heb ik wel het nodige aantal bezoekers op mij website maar toch niet voldoende omzet? Wanneer je de juiste producten aanbied aan de scherpste prijs zullen er nog steeds “twijfelaars” zijn. Wel hiervoor kan je remarketing gaan gebruiken. Neem als vb Coolblue, je gaat even een product bekijken op hun website en nadien ga je terug naar jou facebook pagina om nog even te kijken wat jou vrienden posten. Plots staat jou Facebook vol met net dat product waar je bij Coolbue naar opzoek was. Wel dit kan ook met jou webshop! Want Coolblue weet uiteraard dat jij hun website bezocht hebt, maar hmm die persoon ging niet over tot aankoop? Dan kan je jou klant zonder al te storend over te komen toch nog even er gaan aan herinneren dat je een interessant product aanbied.

Wil jij ook gaan adverteren op social media na het lezen van dit artikel? Neem dan contact met mij op.

Blijf op de hoogte van onze tips!

Wij maken steeds een offerte op maat!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Webdesign | Grafisch Ontwerp | Online Marketing

Deel dit artikel met uw netwerkShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin