Ben jij op zoek naar een webdesigner in Heusden-Zolder?

Ik denk dagelijks na over grafische ontwerpen en webdesign. Dat is dan ook een vak waar ik goed in ben. Uw idee komt steeds op de eerste plaats. Ik geef na het aanhoren van uw verhaal de nodige feedback en advies waar nodig. Zo komen we samen tot een perfect project. Dit kan zowel voor de optimalisatie van een bestaand project of een volledig nieuw project.

Waarom kiezen voor DesignBrains?

U betaalt niet te veel

Ik luister naar uw verhaal. Zodat ik perfect weten wat uw noden zijn, enkel zo kan ik de scherpste prijs bieden.

Steeds een uniek ontwerp

Elk ontwerp is uniek. Dus geen standaard website zoals 100 uit een dozijn. Ieder bedrijf heeft zijn eigen stijl. 

Maximale snelheid

Om een maximale snelheid en service te garanderen werken wij met eigen servers (indien gewenst).

Hier hebben wij dan ook al de controle over zodat uw website de beste resources ter beschikking heeft.

Analyse

Een website moet uiteraard de nodige aantrekkingskracht hebben om business uit te genereren. Dit kan allemaal geanalyseert worden met Google Analytics. Zo kan ook u zien hoeveel bezoekers u dagelijks over de vloer krijgt en waar nodig kan er dan ook bijgestuurd worden

Beheer uw eigen content

We komen het vaak genoeg tegen dat websites “outdated” zijn. Dit mag uiteraard niet de bedoeling zijn. Wij geven u de nodige tools om zelf op een eenvoudige manier nieuwe berichten,pagina’s, etc… aan te maken of aan te passen.

Schaalbaar

Wil u op termijn toch wat extra functionaliteiten toevoegen aan de website. Geen enkel probleem, wij kunnen in overleg steeds de website/webshop uitbreiden.